keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Hyvää juhannusta lukijoille!

Ninni

Kukkahame ja lakatut varpaankynnet. Jep, kesä on täällä.
Kissa on meillä talvellakin. Sano ei kesäkissoille!
Hei kaikille täältä Kuopiosta!

Kesä on täällä ja kaikki bioblogistit ovat enemmän tai vähemmän kiirellä menossa kohti juhannuksen viettoa. Juhannus on jotenkin maaginen päivä. Sitä ennen kesä on märkä ja kylmä ja sen jälkeen alkaa oikea, lämmin kesä. Tai siltä ainakin tuntuu, kun miettii lapsuuden kesiä. Tuleva juhannus tulee olemaan täynnä lauta- ja korttipelejä. Sain vastikään synttärilahjaksi Cards against humanity -pelin kolmen lisäosan kanssa. Sitä tulee varmasti pelattua paljon. 

Rentouttavaa juhannusta! Ensi viikolla jatkamme normaaleilla postauksia!


-Ninni, kesämielellä

Krista

Oli ne vielä äskön kauniita :(
Hei!

Luette juuri nyt noin viikon vanhaa viestiä allekirjoittaneelta. Päätin kirjoittaa juhannusterveiset etukäteen, koska tämän tekstin julkaisuajankohtana olen todennäköisesti a) ulkona tai b) mökillä (ja ulkona). Gradua pakertaessa, on tullut istuttua ihan tarpeeksi sisällä tietokoneen ääressä ja missattua monta kaunista alkukesän päivää (ja melkein tuomien kukkimisen, prkl! Se tuoksu on huu-maa-va). Siksi aionkin nyt toivottaa kaikille lukijoille ja kanssakirjoittajille Hyvää ja lämmintä juhannusta, täydellisesti grillattuja herkkusieniä, vapaata stressistä ja intoa työntekoon/opintoihin sitten kun ne taas jatkuvat!

Se on moro, järvi/kasvimaa/raivaussahan työmaa/frisbee-golfkenttä/geokätköily kutsuu!

-Krista, sellanen stressitön versio

 

Henu

Tämä juhannus meneekin Ruotsissa. Työkavereiden mukaan midsommar on täällä aika samantapainen kuin Suomessa, eli suurin osa ihmisistä viettää sen mökillä. Koko Tukholma on kuulemma juhannuksena aika kuollut, kun tukholmalaiset lähtevät muualle. Juhannus tarkoittaa minulle tälläkertaa extrapitkää viikonloppua ja poikaystävä saapuukin tänne huomenaamulla. Ruotsalaisiin midsommar-perinteisiin kuuluu myös sellaisen juhannussalon (?) koristelu ja sen ympärillä tanssiminen, joten meillä oli suunnitelmissa vierailla Skansenissa, jossa järjestetään vanhan ajan juhannustapahtuma. Lisäksi ajattelimme viikonlopun aikana käydä Uppsalassa.

Mutta lähdenkin tästä sektioimaan vielä yhdet aivot ennen vapaata. Hyvää juhannusta kaikille! :)

Henna, turistimielellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti