keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kuopiosta kajahtaa

Heipä hei minunkin puolesta!

Olen yksi tämän blogin kolmesta vakikirjoittajasta. Olen myös intohimoinen biokemisti, joka vapaa-aikanaan katsoo tiededokumentteja ja yrittää ymmärtää aivojen anatomiaa. Aloitin biokemialla syksyllä 2010, valmistuin kandiksi aikataulun mukaisesti keväällä 2013, tein viime talven maisterin opintoja ja muutin kesän alussa pikapikaa Kuopioon tekemään gradua. Tarkoitus olisi valmistua ensi keväänä. Lopun alku on siis käsillä, ainakin opiskeluaikojen suhteen.

Blogissani aion käsitellä maailman menoa vanhemman opiskelijan näkökulmasta. Fuksivuoden alkusäikähdys on vain muisto, kandityö on revitty selkänahasta, ensimmäinen kesätyö alan parissa on koettu ja nyt olen muuttanut pois turvallisen kotiyliopiston katon alta. Toivon tuovani blogiin oman osani kokemuksen syvää rintaääntä, ehkä tästä on apua opintojen alussa olevalle. Käsittelen myös biokemistin arkipäivän ongelmia ja kerron graduun liittyvistä synnytystuskista. Luultavasti sekaan mahtuu melkoisesti aivoihin liittyvää sälää, sillä graduni käsittelee post-traumaattista epilepsiaa.

Kesä vaihtui äkkitalveksi, mutta eipä tänä vuonna tule muutenkaan kesälomaa vietettyä. Onneksi on siisti(hkö) sisätyö ja laboratorion lämpötila standardi. Blogiakin on mukava kirjoittaa lämmin teekuppi seurana. Antoisia lukuhetkiä!

-NinniEi kommentteja:

Lähetä kommentti