torstai 6. elokuuta 2015

Vieraasta vakkariksi

[Edit: Viime viikon postaus jäi pois, koska kaikki keskittyivät/valmistautuivat tulevaan Tukholman reissuun, josta tämän viikon toinen postaus on. Hyvittääksemme tyhjän blogiviikon, tällä viikolla julkaistaan siis kaksi blogitekstiä.]

Esittelyssä Memmu


Tukholman ajomatkan
väsynyt takapenkkiläinen.
Nyt kävi niin, että laskeuduttuani Suomeen kuukausi sitten päätin, että on ehkä aika sitoutua vakavasti. Nimittäin tähän blogiin. En ole täysin uusi kynä tälle blogille,  vaan "kirjoitusnäytteitä" on jo annettu tässä, tässä sekä tässä. Sitäkin tutumpi olen muille vakiokirjoittajille, vastikään Oulusta valmistuneille ja maisterivaiheen biokemian opiskelijoille. Koska blogi on julkinen ja tutut eivät kata koko lukijakuntaa,  niin tässäpä muutama perusasia minusta.

Olen Kristan kanssa aloittanut biokemialla n vuotta sitten. Ouluun päädyin mm. koska se sijaitsee 2 tunnin junamatkan päässä kotikaupungistani. Olen asunut kahteen otteeseen ulkomailla opiskeluaikanani; ensin Erasmus-vaihdossa Wienissä, Itävallassa, 5 kk ja äskettäin gradulabroissa Jenassa,  Saksassa, 8 kk. Yllättäen puhun saksaa (tai ainakin ymmärrän saksaa ja puhun sen verran kuin on tarve). Olen haaveillut omasta kissasta pienen ikuisuuden ja haaveilu sen kuin jatkuu. Tykkään käsitöistä, mökkeilystä ja sählystä. Uusin ihastukseni on geokätköily. Syksyn tavoitteena on saada gradu kirjoitettua ja paperit ulos vuoden vaihteessa... Siinäpä tiivistetysti, jospa siitä saa jonkunlaisen käsityksen!

Pyrin kirjoittamaan tänne blogiin informatiivisia tekstejä aiheista, jotka tietenkin koskettavat itseä, mutta joista voisi olla joskus myös hyötyä muillekin joko yleissivistävässä mielessä tai ihan käytännön asioissa.Aina tietenkin jollain aasinsillalla biokemiaan liittyen. Näin aluksi katsotaan, että minkälaisia juttuja tytöt päästävät minulta läpi, ennenkuin pääsen täysin sooloilemaan. Taso on huikea ja vaatimukset korkealla ;)


Kesäterveisin,
Memmu

...
Ps. Joku voi miettiä miksi en ole aiemmin liittynyt vakiokirjoittajiin, vaikka olen välillä tänne kirjoittanut ja aika usein hehkutan typyjen blogia. No, ei pidä suinpäin rynnätä suhteeseen! Ensin katsellaan ja kuulostellaan millainen se tuleva kumppani on, ja ehkä vähän kokeillaankin mitä se sietää ennenkuin laitetaan pallo jalkaan! ;) plus jokainen suhde vaatii aikaa, jota toivottavasti nyt on enemmän, kun ei ole armaan Saksan byrokratia häiritsemässä ja netti pelaa paremmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti