torstai 24. joulukuuta 2015

Hyvää joulua!

Tip tap tip tap tipe tipe tip tap

 Krista

Mitä saadaan kun laitetaan insinööri ja insinööri-henkinen pikkuveli asettamaan kuusi paikoilleen? Millitarkasti suorassa oleva kuusi! Myös kuusen muoto koki muutoksia kun eräät saivat oksasakset käsiinsä, ei kelvannut biokemistin valitsema kuusi sellaisenaan, nyyh :( Mutta ei se haittaa, kun tärkeintä joulussa on yhdessä touhuaminen :) Se näkynee ehkä myös kuvista, vaikka karvaturrimme ei arvostanutkaan kun ei heti saanut herkkuaan.

Lämmintä joulua ja onnekasta uutta vuotta!

Such kuusi, oh wow!
Nam nam!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ninni

Lapissa taas tänäkin vuonna! Täällä on reilusti lunta ja pimeää koko päivän. Onneksi suurimpaan osaan muutakin suomea saatiin valkoinen joulu. Jännä miten jouluna on aina pakko syödä kamala määrä ruokaa, vaikka edellisinä vuosina vannoi, että seuraavana on viisaampi...

Hyvää ja ruoantäyteistä joulua kaikille! 

Lappi ja lunta! Kuva otettu päivän valoisimpaan aikaan.
Joulutorttuja pitää olla. Tänä vuonna tein perinteisesten lisäksi kukkia.

Memmu

Joulutervehdys Kajaanista! Täällä oli puolet lumista sulanut ja lämpöasteet kahden kieppeillä kaksi päivää ennen aattoa. Kuitenkin joku tonttu oli koettanut pukea kaupunkia jouluhenkeen sopivaksi lakittamalla Uuden ajan muorin. Sitten yön aikana tapahtui joulun ihme ja tuli (pieni) lumivaippa pihalle, sekä nyt on päivä alkanut pidentyä. Ei muutakuin tunnelmallista joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti